BU & Disaster
Recovery

Back-upoplossingen zijn alleen effectief als ze voldoen aan alle behoeften van uw bedrijf. Daarom bieden wij u bij IBS Automation  naast een alles-in-één oplossing, ook maatwerk aan.

We werken om uw hele omgeving te begrijpen. Wij dekken het volledige pallet van uw IT-services en werken met alle niveaus van uw bedrijf. Mocht er zich een rampscenario voordoen, dan geven we u niet alleen uw gegevens terug.
We doen er alles aan om u snel weer aan de slag te helpen.

 

IBS Automation  gebruikt een combinatie van lokale en externe gegevensopslag om een complete oplossing te bieden waarmee we de integriteit van uw systemen te bewaren. Hierdoor is het mogelijk om binnen enkele minuten na een calamiteitengebeurtenis een systeem te herstellen. Bv. ons Veeam Cloud Connect-systeem is ontworpen om stil op de achtergrond te werken en stuurt automatisch een up-to-date kopie van al uw bestanden naar ons beveiligde datacenter, op regelmatige tijdstippen. Uw gegevens zijn zo altijd toegankelijk en kunnen in geval van een ramp of storing snel en eenvoudig worden hersteld.

Bel ons vandaag nog voor een gratis consult: 011 87 38 20.