Cloud Oplossingen

We begrijpen dat het verplaatsen van bestaande workloads naar een cloudplatform 'spannend' kan zijn. U staat tenslotte in de schijnwerpers om ervoor te zorgen dat alle voordelen behaald worden.

U weet wat 'de cloud' allemaal kan? Perfect, lees gerust verder.

 

U hebt de termen al eens gehoord maar vraagt zich af wat het allemaal betekent?

Hier vindt u een verduidelijking op een begrijpbare manier.


Wij ondersteunen u met onze jarenlange ervaring die is opgedaan met honderden succesvolle migraties. We zorgen ervoor dat ook uw migratieproject de resultaten oplevert die u nodig heeft.

IBS Automation cloudimplementatie-services stellen ondernemingen met beperkte middelen of ervaring over de cloud in staat om over te stappen naar een dergelijk platform met expertise van bekwame ingenieurs en doorwinterde projectmanagers. Onze cloudimplementatie-services starten met een cloud-transformatieconsultancy en lopen door tot het ontwerp van de aanschaf en implementatie van de juiste cloudoplossing voor uw onderneming.
 

IBS Automation werkt met elke individuele klant samen om voor alle aspecten van cloudmigratie en overgang naar de cloud training op maat aan te bieden.
De migratie wordt vooraf steeds volledig gedocumenteerd. Daarnaast is voorafgaand aan het live gaan een testperiode gepland waar zowel u als ons IBS-team de migratie kan evalueren en eventueel bijsturen.
IBS Automation heeft een reeks uiteenlopende bedrijven gemigreerd naar zowel private als publieke cloudomgevingen en biedt een uitgebreid dienstenpakket aan om de migratie van zowel applicaties als data naar de cloud te ondersteunen.

 

Bel ons vandaag nog voor een gratis consult: 011 87 38 20.